Kloklippning Karlskoga

Hundarnas Hus – kloklippning Karlskoga

Vi klipper klorna

Hundarnas Hus i Karlskoga har funnits sedan ca 15 år tillbaka och här erbjuder vi olika tjänster, bland annat erbjuder vi kloklippning. Innan hunden vet ordet av så är vi klara med kloklippningen!

Vi erbjuder högkvalitativa hundfoder från välkända märken som Royal Canin, Purina pro plan och Eukanuba. Dessa märken erbjuder ett brett utbud av foder för alla hundraser och livsstilar, från valpfoder till seniorfoder. Deras produkter är utvecklade med högsta kvalitet ingredienser och innehåller alla nödvändiga näringsämnen för att hålla din hund frisk och glad. Köp hundfoder från Royal Canin, Purina Pro Plan och Eukanuba idag och ge din bästa vän det bästa.

Priser

Hunddagiset

Heltid/månad 2900 kr.

3 dagar/vecka 2400 kr.

2 dagar/vecka 2100 kr.

Strödag 300 kr.

Trim, klipp och bad

Klipp med maskin, liten hund 650 kr + bad 300.

Mellanstor hund 750 kr + bad 400.

Stor hund 950 kr +  bad 500.

Trimning, liten hund 900 kr, mellanstor hund 1100 kr, stor hund 1300 kr.

Klipp med sax, hela hunden, liten hund 900 kr, mellanstor hund 1100 kr, stor hund 1300 kr.

Bad

Bad liten hund 400 kr.

Mellanstor hund 1100 kr.

Stor hund 1300 kr.

100 kronor rabatt på bad vi bokning av klipp och bad.

Kloklipp 100 kr.

 

Om oss

Ulrica heter jag som äger Hundarnas Hus och så har jag 4 anställda. Mikael, Tim, Lollo och Malin. Jag har en instruktörsutbildning från 2009 med hunddagisutbildning. De anställda har intyg om att de kan de delar som behövs för att arbeta på ett hunddagis. I dagsläget finns här 46 hundar av olika storlekar. 

Om oss

Problemhundar

Har du en problemhund så finns det möjlighet till privatlektioner. Många problemhundar har gjort stora framsteg här, det finns inga hopplösa fall.

Nöjda hundar och ägare

Att de fyrbenta kunderna trivs ser man lätt på kroppsspråket. Vi månar om både hundarna och deras ägare och gör allt för dem!

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Bland annat så bedriver vi hunddagis med försäljning av tillbehör och foder, hundtrim, kurser, samt att här finns ett café.

Hunddagiset

Trots att vi är ett stort hunddagis så har vi tid för varje enskild hund. Alla hundar blir sedda och bekräftade och din hund kommer få den omsorg som den behöver. Lämna på heltid eller deltid, vilket som passar dig bäst! Heltid 2800 kr, 3 dagar/vecka 2300 kr, 2 dagar/vecka 2000 kr.

Kurser

Hos oss finns det olika kurser, till exempel unghundskurser, valpkurser och allmänlydnadskurser. Det är alltid bra att gå en kurs, både för ägaren och hunden, för det ger dig de verktyg du behöver för att få en väluppfostrad hund. Dessutom mår hundar väl av att få utmaningar och inte bara aktiveras genom promenader.

Övrigt

Trimma din hund hos oss, klipp klorna och du kan köpa hundfoder och hundtillbehör i vår butik. Dessutom finns här ett café som man kan säga inte har kommit igång riktigt på grund av pandemin. Även en träningshall där man kan hyra in sig per timme är någonting vi planerar att öppna.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Hundarnas Hus i Karlskoga

Maskinvägen 3, 691 37 Karlskoga

076-852 47 53

hundarnashus.dagis@gmail.com

Kloklippning Karlskoga

Här på Hundarnas Hus i Karlskoga så erbjuder vi kloklippning. Alla raser är välkomna!